nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Klipsch Home Audio

Thuis willen we leven, genieten, zoeken we de gezelligheid en warmte van mensen om ons heen....of juist de stilte en de rust.

Klipsch kent al onze wensen. Door te bogen op 70 jaar ervaring in het fabriceren van top kwaliteit luidspreker systemen en deze systemen op maat te maken, passend bij onze wensen, passies, ideeen en meer.

De Klipsch Home Audio range is de breedste die er is, van hele kleine compacte speakers die nauwelijks opvallen in ontwerp maar qua geluid hun aanwezigheid niet onder stoelen of banken steken, via de Reference en Premiere Series speciaal ontworpen voor jouw eigen thuis bioscoop tot aan de Heritage serie. De Heritage serie is hetgeen een audiofielen hart sneller van gaat kloppen. De pure kwaliteit, het ongenaakbare pure geluid en de realiteit van de muziek die we afspelen. Geen ander merk kan met zijn producten ons zo vervoeren en ontroeren.

De techniek die Klipsch gebruikt maakt hen tot op eenzame hoogte staand waarbij efficiëntie in het ontwerp van de drivers en de speakers, alsook een esthetisch ontwerp van de luidspreker boxen zelf, hoog op de lijst staan.
 Weergave:


Bezig met laden...
Klipsch R-10SW Subwoofer
€ 349,00 Per stuk
Klipsch R-110SW Subwoofer
€ 599,00 Per stuk
Klipsch R-112SW Subwoofer
€ 699,00 Per stuk
Klipsch R-115SW Subwoofer
€ 899,00 Per stuk
Klipsch R-12SW Subwoofer
€ 399,00 Per stuk
Klipsch R-14M Boekenplank Speaker
€ 229,00 Per set van 2
Klipsch R-14S Surround Speaker
€ 299,00 Per set van 2
Klipsch R-14SA Dolby Atmos Speaker
€ 498,00 Per Paar ( 2 stuks )

Vraag om een vrijblijvend gedegen advies. We heten niet voor niets Sound Advice !
 


Volg ons 
 


| Meer