Klachten


Mocht u een klacht hebben over onze webshop, het artikel wat u gekocht heeft of over onze dienstverlening, dan verzoeken wij u zich met ons in contact te stellen. U kunt het contactformulier hieronder gebruiken om een eerste aanmelding te doen van uw klacht.

Mocht dit niet het door u gewenste resultaat opleveren, dan kunt u uw klacht ook voorleggen bij Stichting WebWinkelKeur via www.webwinkelkeur.nl .

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Uiteraard is het ten alle tijden wenselijk en het beste om eerst contact op te nemen met ons om ons in de gelegenheid te stellen uw klacht op te lossen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Mogen wij een cookie te plaatsen op uw computer om het shoppen op onze website een stuk makkelijker te maken ? Wees gerust, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.