Filter

close

Klipsch Dolby Atmos Speakers


 

Een nieuwe ontwikkeling is het Dolby Atmos systeem wat, gebaseerd op Dolby Digital en Dolby Surround, een uitbreiding is naar luidspreker systemen bestaande uit 7 tot 9 luidsprekers en 1 of 2 subwoofers. Steeds meer filmproducenten nemen hun geluid op in dit veelzijdige formaat.

Als u dolby Atmos op de juiste wijze installeert wordt u werkelijk ondergedompeld in het filmgeluid want dat is wat Dolby Atmos doet, het toevoegen van nog meer geluidsreflecties waardoor u tijdens het kijken naar een film een nog intensere beleving krijgt.

Dolby Atmos is echter meer dan alleen het toevoegen van extra speakers, het gaat met name om de plaatsing en de aansturing. Als een van deze niet optimaal is kan het zomaar zijn dat uw beleving teniet gedaan wordt of u niet het gewenste effect krijgt uit uw aanschaf. Laat u door Sound Advice vrijblijvend adviseren voor de beste luidsprekers en de optimale plaatsing hiervan.

 Weergave:


Bezig met laden...


Volg ons op Facebook


Mogen wij een cookie te plaatsen op uw computer om het shoppen op onze website een stuk makkelijker te maken ? Wees gerust, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.