nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Klipsch Dolby Atmos SpeakersEen nieuwe ontwikkeling is het Dolby Atmos systeem wat, gebaseerd op Dolby Digital en Dolby Surround, een uitbreiding is van deze systemen naar luidspreker systemen bestaande uit 7 tot 9 luidsdprekers en 1 a 2 subwoofers. Steeds meer filmproducenten coderen hun geluid in dit veelzijdige formaat, maar er zitten ook haken en ogen aan, want u heeft wel veel meer speakers en ook veel meer ruimte nodig.

Als u dolby Atmos op de juiste wijze installeert wordt u werkelijk ondergedompeld in het filmgeluid want dat is wat Dolby Atmos doet, het toevoegen van nog meer virtuele reflecties waardoor u tijdens het kijken naar een film een nog intensere beleving krijgt.

Dolby Atmos is echter meer dan alleen het toevoegen van extra speakers, het gaat met name om de plaatsing en de aansturing. Als een van deze niet optimaal is kan het zomaar zijn dat uw beleving teniet gedaan wordt of u niet het gewenste effect krijgt uit uw aanschaf. Laat u door ons vrijblijvend adviseren voor de beste luidsprekers en de optimale plaatsing hiervan.

 Weergave:


Volg ons op Facebook| Meer

Deze website gebruikt cookies voor een goede werking, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen!