Graag vertellen wij u op deze pagina over de betalingsmogelijkheden die wij u kunnen bieden om uw bestelling snel en eenvoudig en op een veilige manier te kunnen verwerken.

iDeal


Voor Nederlandse klanten bieden wij de mogelijkheid om de order direct via iDeal te betalen. Deze methode is veilig en wordt direct door uw bank verwerkt. U wordt door ons afrekensysteem direct in contact gebracht met uw eigen bank. Er wordt geen data uitgewisseld tussen de webshop en uw bank, anders dan het te betalen bedrag en of de betaling gelukt is. 

Snel, safe en simpel.
   
BanContact & GiroPay


Voor onze buitenlandse klanten of zij die hun bankrekenig buiten Nederland hebben, kunnen wij u het gemak van BanContact & GiroPay aanbieden. Dit werkt vergelijkbaar met iDeal en u communiceert direct met uw eigen bank bij het verwerken van uw betaling.

Aan deze opties zitten extra kosten in verband met de kosten welke de betalingsprovider aan ons berekend.

BanContact : 1,8 %
GiroPay : 1,75%

Deze kosten komen bovenop uw totale orderkosten.
 

Vooraf Overmaken (per bank)


Wilt u geen gebruik maken van de online betalingsdiensten of PIN bij afhalen, dan kunt u ten alle tijden kiezen voor betaling per bank. Ideaal als u als bedrijf besteld of een grotere order wilt plaatsen.

Hieronder treft u onze bank gegevens aan waar u uw betalingen aan dient te sturen:

Bank :  SNS Bank
BIC   :  SNSBNL2A
IBAN:  NL42 SNSB 0705 9782 06

Vermeld bij uw betaling altijd uw ordernummer wat u heeft ontvangen bij de bevestiging die u per mail is toegezonden.

Heeft u vragen hierover, dan belt u met +316-55355200.


 
PIN Betaling

Als u kiest voor het ophalen van uw order bij ons kantoor, dan kunt u terplekke met PIN betalen. Wel zo makkelijk en snel, hieraan zitten geen extra kosten verbonden.

Zorg er wel voor dat u uw pas voldoende opwaardeert of uw daglimiet juist heeft ingesteld zodat u uw order per PIN kunt betalen.

 
PayPal ( MasterCard / Visa ) 

Nieuw in onze webshop is de mogelijkheid om met Paypal te betalen. Deze betaalmethode stelt u ook in staat om met een creditcard van MasterCard, Visa of AmericanExpress te betalen.

Houdt u er rekening mee dat aan deze betalingsmethode additionele kosten verbonden zitten vanwege de kosten die Paypal aan ons berekend. Deze zijn momenteel vastgesteld op 2% van de totale order. 

De waardering van www.soundadvice.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.

Mogen wij een cookie te plaatsen op uw computer om het shoppen op onze website een stuk makkelijker te maken ? Wees gerust, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.