Nieuw bij Sound Advice is onze aansluit service.

De afgelopen jaren zijn versterkers en receivers steeds verder uitgebreid en kunnen ze steeds meer. Zaken zoals streaming media, installatie systemen, meet microfoons en meer mogelijkheden maken soms dat het voor de gebruiker lastig kan zijn om te weten hoe de nieuwe aanwinst nu ingesteld moet worden.

Klipsch speakers staan bekend om hun ruime toepassingsmogelijkheden, maar daarbij is de juiste instelling van uw versterker of receiver van essentieel belang. Zonder de juiste instellingen kan het zomaar voorkomen dat uw nieuw aangeschafte speakers niet het geluid weergeven wat u ervan verwacht. Vaak zit dat in de verkeerde instelling en afregeling van de receiver, met name de moderne AV receivers zijn soms lastiger in te stellen dan het lijkt.

Daarom bieden wij u nu de mogelijkheid om uw aankoop niet allen door ons te laten bezorgen, maar ook te laten aansluiten en uw receiver / versterker er op in te laten regelen. Zo geniet u van de optimale kwaliteit van uw speakers.

 

Kosten

De meerkosten hiervan zijn 49 Euro in Nederland en 79 Euro in Belgie voor het bezorgen en aansluiten binnen een straal van 50 Km vanaf Rijen voor NL en een afstand van maximaal 100 Km in Belgie.*

Wilt u hiervan gebruik maken, voeg dan de optie " Installatie "  toe aan uw winkelwagentje. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken voor de installatie van uw speakers.

* Bij grotere afstanden worden additionele kosten berekend. Neem comntact op voor een offerte van de aansluit- en bezorg-kosten als u meer dan 50/100 Km van Gilze-Rijen woont.

Mogen wij een cookie te plaatsen op uw computer om het shoppen op onze website een stuk makkelijker te maken ? Wees gerust, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.